[ MENU DODATKOWE ]


Wydział Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu

Kwiaty jadalne i owoce wzbogacające wartość odżywczą czekolady

  

1.       Tytuł warsztatu

Kwiaty jadalne i owoce wzbogacające wartość odżywczą czekolady

 

 

 

2.       Osoba  kontaktowa 

Imię i nazwisko
Mirosława Chwil
Telefon
814456618 sekretariat
e-mail
miroslawa.chwil@up.lublin.pl
 
 

Forma zajęć - Warsztat, zajęcia interaktywne

 

3.       Krótki opis (do 8 zdań)

Warsztaty będą obejmowały:
- kwiaty jadalne
- owoce różnych roślin

- substancje biologicznie czynne w omawianych gatunkach roślin

- praktyczne wykonanie słodkiej niespodzianki
  

4.       Czas trwania 30-45 min

 

5.       Lokalizacja - Uczelnia

 

6.       Maksymalna liczba osób:     15

 
 
« wstecz