Autor: dr inż. Wioletta Agnieszka Żukiewicz-Sobczak
Temat: Właściwości funkcjonalne chitozanu grzybowego
Promotor: prof. dr hab. Janusz Kalbarczyk, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Recenzenci: prof. dr hab. Zbigniew Czarnecki, Uniwersytet Przrodniczy w Poznaniu
dr hab. Jerzy Jamroz, prof. nadzw., Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Data publicznej obrony: 07.10.2009
Data uzyskania stopnia: 28.10.2009
Dyscyplina: technologia żywności i żywienia
Specjalność: technologia owoców i warzyw
Autor:
dr inż. Ewa Kotiuk
Temat:
Jakość musztardy w aspekcie wykorzystania nowych odmian gorczycy
Promotor: prof. dr hab. Barbara Sawicka, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Recenzenci: prof. dr hab. Ryszard Zadernowski, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
prof. dr hab Jerzy Zbigniew Dolatowski, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Data publicznej obrony: 04.11.2009
Data uzyskania stopnia: 16.12.2009
Dyscyplina: technologia żywności i żywienia
Specjalność: przetwórstwo surowców pochodzenia roślinnego