Katedra Technologii Surowców Pochodzenia Zwierzęcego
20-704 Lublin, ul.Skromna 8
Kierownik: dr hab.inż. Dariusz M. Stasiak, profesor uczelni badawczo-dydaktycznytel. 81-462-33-43
e-mail:
dariusz.stasiak@up.lublin.plJednostki podległe
Profesorowie zwyczajni, profesorowie
- prof. dr hab. Stanisław Mleko, profesor badawczo-dydaktyczny, tel. 81-462-33-47
e-mail: dairywhey@tlen.pl / Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów - prof. dr. hab. Joanna Stadnik, profesor badawczo-dydaktyczny, tel. 81-462-33-41
e-mail: joanna.stadnik@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością
Profesorowie uczelni
- dr hab. inż. Małgorzata Karwowska, profesor uczelni badawczo-dydaktyczny, tel. 81-462-33-41
e-mail: malgorzata.karwowska@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością - dr hab. inż. Bartosz Sołowiej, profesor uczelni badawczo-dydaktyczny, tel. 81-462-33-50
e-mail: bartosz.solowiej@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów - dr. hab. inż. Karolina Wójciak, profesor uczelni badawczo-dydaktyczny, tel. 81-462-33-40
e-mail: karolina.wojciak@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością
Adiunkci
- dr inż. Paulina Kęska, adiunkt badawczo-dydaktyczny, tel. 81-462-33-40
e-mail: paulina.keska@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością - dr inż. Agnieszka Latoch, adiunkt badawczo-dydaktyczny, tel. 81-462-33-42
e-mail: agnieszka.latoch@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością - dr inż. Justyna Libera, adiunkt badawczo-dydaktyczny, tel. 81-462-33-42
e-mail: justyna.libera@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością - dr Maciej Nastaj, adiunkt badawczo-dydaktyczny, tel. 81-462-33-48
e-mail: mnasty@o2.pl / Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów
Pracownicy
- mgr inż. Mirosław Budoran, starszy specjalista inżynieryjno - techniczny, tel. 81-462-33-44 / Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów
- mgr inż. Beata Domżał, starszy specjalista inżynieryjno - techniczny, tel. 81-462-33-46
e-mail: beata.domzal@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów - mgr inż. Agata Nowaczyk, starszy specjalista inżynieryjno - techniczny, tel. 81-462-33-44
e-mail: agata.nowaczyk@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością - mgr inż. Elżbieta Solska, specjalista inżynieryjno - techniczny, tel. 81-462-33-38
e-mail: esol.up.lublin.@gmail.com / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością
Doktoranci
- mgr inż. Karolina Ferysiuk, doktorant, tel. +48 81 462 33 38
e-mail: karolina.ferysiuk@student.up.edu.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością - mgr inż. Anna Kononiuk, doktorant, tel. +48 81 462 33 38
e-mail: anna.kononiuk@up.lublin.pl / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością
Profesorowie emerytowani
- prof. dr hab. Zbigniew Dolatowski, profesor emerytowany / Zakład Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością