DZIEKANAT
KANDYDACI
PRACOWNICY
DOKTORANCI
Witamy na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii!
Struktura i pracownicy wydziału
Władze wydziału
Historia wydziału
Strategia rozwoju wydziału
Jakość kształcenia
Warto studiować z nami!
Seminaria
Przewody doktorskie
Postępowania habilitacyjne
Nadanie tytułu profesora
Granty naukowe
Życie Wydziału:
Towarzystwa naukowe
Koła naukowe
Klub absolwenta
Galeria wydziału
Konferencje i wydarzenia
Obrony prac
Kolegium Wydziału
Komisje Wydziałowe
Raporty samooceny
Oferujemy:
Oferta naukowo-badawcza dla firm
Pracownia gastronomiczna
Poradnia dietetyczna
Oferta dla szkół
Pracownia Gastronomiczna
Poradnia Dietetyczna
Nowoczesna aparatura
Projekt "Dieta bezglutenowa bez przeszkód - jedz zdrowo ..."
Projekt "Eksperymentuj, poznawaj, poszerzaj horyzonty ..."
Pliki cookie witryny UP »
20-704 LUBLIN, ul. Skromna 8
tel. +48 81 462 33 74, 462 33 92; fax. +48 81 462 33 76
Szukaj
Strona Uczelni
»
Aktualności
»
Struktura wydziału
»
Zakład Technologii Owoców, Warzyw i Grzybów
»
Sprawozdania
Pracownicy
Dydaktyka
Badania
Historia
Oferta
Sprawozdania
Sprawozdania
« wstecz
Przetwórstwo produktów roÅ›linnych, zwierzÄ™cych metodami ekologicznymi: OkreÅ›lenie dobrych praktyk dla przechowywania i przetwórstwa mleka oraz przetworów mlecznych z uwzglÄ™dnieniem wydÅ‚użania trwaÅ‚oÅ›ci przechowalniczej tych produktów (data publikacji: 18.11.2014)
Przetwórstwo produktów roÅ›linnych lub zwierzÄ™cych metodami ekologicznymi; OkreÅ›lenie dobrych praktyk dla przechowywania i przetwórstwa mleka oraz przetworów mlecznych z uwzglÄ™dnieniem wydÅ‚użania trwaÅ‚oÅ›ci przechowalniczej tych produktów.
(data publikacji 16.11.2015)

© Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie