foodscience   Witamy na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii!
Menu

20-704 LUBLIN, ul. Skromna 8
tel. +48 81 462 33 74, 462 33 92; fax. +48 81 462 33 76




Plany studiów

ARCHIWALNE

 

 

KIERUNEK ROK
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
- studia I stopnia
I II III IV
  • stacjonarne
       

- blok: Technologia żywności pochodzenia roślinnego

- -

- blok: Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego

- -

- blok: Żywienie Człowieka

-

- blok: Technologia Żywności

  • niestacjonarne
       

- blok: Technologia żywności pochodzenia roślinnego

- -

- blok: Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego

- -

- blok: Żywienie Człowieka

 -

- blok: Technologia Żywności

-
Technologia żywności i Żywienie Człowieka
- studia II stopnia
I II -
  • stacjonarne
       

- studia stacjonarne, specjalność: Żywienie człowieka

- - -

- studia stacjonarne, specjalność: Przetwórstwo żywności

-studia stacjonarne: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

-

- -
  • niestacjonarne
       

- studia niestacjonarne, specjalność: Przetwórstwo żywności

- - -

Biotechnologia - studia I stopnia

I II III IV
     - studia stacjonarne, blok: Technologiczne aspekty biotechnologii
     - studia stacjonarne, blok: Biologiczne aspekty biotechnologii
Biotechnologia - studia II stopnia I II - -
     - studia stacjonarne - -
Dietetyka I II III IV
     - studia stacjonarne, licencjackie -
     - studia niestacjonarne, licencjackie
Żywienie Człowieka i Dietetyka - studia II stopnia I II III IV
     - studia stacjonarne -
- -
     - studia niestacjonarne -
- -

 

Gastronomia i Sztuka Kulinarna - studia I stopnia I II III IV
     - studia stacjonarne -
- -
     - studia niestacjonarne -
- -

 

 

 

 

 

Data aktualizacji: 02.10.2014, 9:59 /dr T.Czernecki/

 

 

 

« wstecz