foodscience   Witamy na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii!
Menu

20-704 LUBLIN, ul. Skromna 8
tel. +48 81 462 33 74, 462 33 92; fax. +48 81 462 33 76




Rozkłady zajęć

Rozkłady zajęć na rok 2016/2017 semestr zimowy

 Oznaczenia grup:

1 - grupa 1a, 2 - grupa 1b,

3 - grupa 2a, 4 - grupa 2b,

5 - grupa 3a, 6 - grupa 3b,

7 - grupa 4a, 8 - grupa 4b

 

 BIOTECHNOLOGIA
 Studia Stacjonarne  

STOPIEŃ I

 STOPIEŃ II

   

 

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
 Studia Stacjonarne  Studia Niestacjonarne

 STOPIEŃ I

 STOPIEŃ II

 STOPIEŃ I

  • rok I
  • rok II
  • rok III
  • rok IV

 STOPIEŃ II

  • rok I
  • rok II

 

DIETETYKA
Studia Stacjonarne  Studia Niestacjonarne

 STOPIEŃ I

   STOPIEŃ II   

 STOPIEŃ I

                    

 

ŻYWIENIE CZŁOWIEKA I DIETETYKA
Studia Stacjonarne  Studia Niestacjonarne

 STOPIEŃ II

 

 STOPIEŃ II

 

 

GASTRONOMIA I SZTUKA KULINARNA
Studia Stacjonarne  Studia Niestacjonarne

 

STOPIEŃ I

 

STOPIEŃ I

 

« wstecz