foodscience   Witamy na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii!
Menu

20-704 LUBLIN, ul. Skromna 8
tel. +48 81 462 33 74, 462 33 92; fax. +48 81 462 33 76




Rozkłady zajęć

Rozkład zajęć na semestr letni 2014/2015


 

Oznaczenia grup:

1 - grupa 1a, 2 - grupa 1b,

3 - grupa 2a, 4 - grupa 2b,

5 - grupa 3a, 6 - grupa 3b,

7 - grupa 4a, 8 - grupa 4b

 

 BIOTECHNOLOGIA
 Studia Stacjonarne  

STOPIEŃ I

 STOPIEŃ II

   

 

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
 Studia Stacjonarne  Studia Niestacjonarne

 STOPIEŃ I

 STOPIEŃ II

 STOPIEŃ I

 STOPIEŃ II

 

DIETETYKA
Studia Stacjonarne  Studia Niestacjonarne

 STOPIEŃ I

 

 STOPIEŃ I

 

 

ŻYWIENIE CZŁOWIEKA I DIETETYKA
Studia Stacjonarne  Studia Niestacjonarne

 STOPIEŃ II

 

 STOPIEŃ II

 

 

 

Zmiany rozkładów:

  • 2015.02.23, 12:30 - Dietetyka, studia stacjonarne, I stopień, rok 3
  • 2015.02.21, 20:30 -  Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia stacjonarne, I stopień, rok 2
  • 2015.02.21, 20:30 -  Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia stacjonarne, I stopień, rok 1
  • 2015.02.20, 7:30 -  Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia stacjonarne, I stopień, rok 3 (br)
  • 2015.02.20, 7:30 -  Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia stacjonarne, I stopień, rok 3 (bz)
  • 2015.02.20, 7:30 - Dietetyka, studia stacjonarne, I stopień, rok 1
  • 2015.02.20, 7:30 - Dietetyka, studia stacjonarne, I stopień, rok 2
  • 2015.02.20, 7:30 - Dietetyka, studia niestacjonarne, I stopień, rok 2
  • 2015.02.20, 7:30 - Dietetyka, studia niestacjonarne, I stopień, rok 3
  • 2015.02.20, 7:30 - Biotechnologia, studia stacjonarne, I stopień, rok 3
  • 2015.02.18, 9:50 - Żywienie Człowieka i Dietetyka, studia stacjonarne, II stopień, rok 1
  • 2015.02.18, 9:50 -  Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia stacjonarne, II stopień, rok 2
  • 2015.02.18, 9:50 -  Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia stacjonarne, I stopień, rok 2
  • 2015.02.18, 9:50 - Dietetyka, studia stacjonarne, I stopień, rok 1
  • 2015.02.18, 9:50 - Dietetyka, studia stacjonarne, I stopień, rok 2
  • 2015.02.12, 9:30 - Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia niestacjonarne, I stopień, rok 3
  • 2015.02.12, 9:30 - Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia niestacjonarne, I stopień, rok 4
  • 2015.02.12, 9:30 - Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia niestacjonarne, II stopień, rok 2
  • 2015.02.12, 9:30 - Dietetyka, studia niestacjonarne, I stopień, rok 1
  • 2015.02.12, 9:30 - Dietetyka, studia niestacjonarne, I stopień, rok 2
  • 2015.02.12, 9:30 - Dietetyka, studia niestacjonarne, I stopień, rok 3
  • 2015.02.12, 9:30 -  Biotechnologia, studia stacjonarne, I stopień, rok 1
  • 2015.02.12, 9:30 -  Biotechnologia, studia stacjonarne, I stopień, rok 2
  • 2015.02.12, 9:30 -  Biotechnologia, studia stacjonarne, I stopień, rok 3
  • 2015.02.12, 9:30 -  Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia stacjonarne, I stopień, rok 1
  • 2015.02.12, 9:30 -  Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia stacjonarne, I stopień, rok 2
  • 2015.02.12, 9:30 -  Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia stacjonarne, I stopień, rok 3,
    blok technologia żywności pochodzenia roślinnego
  • 2015.02.12, 9:30 -  Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia stacjonarne, I stopień, rok 3,
    blok technologia żywności pochodzenia zwierzęcego

 

(aktualizacja: 12.02.2015, 9:40, dr J.Stachowicz

 

 

« wstecz